Григор`єва Любов Володимирівна
Персональний сайт
Головна сторінка
Інформація про коледж
Методичні рекомендації до курсового проекту
Фотоальбоми
Зворотній зв'язок
Технологія галузі
Лекції виноробство
Вступ
Тема 1.1. Класифікація виноградних вин
Тема 1.2. Виноробні підприємства
Тема 1.3. Використання діоксину сірки у виноробстві
Тема 1.4. Переробка винограду на сусло
Тема 1.5. Бродіння сусла та мезги
Тема 1.6. Підброджування і спиртування сусла та мезги .
Тема 1.7. Формування і зберігання виноматеріалів
Тема 2.1. Купажування вин
Тема 2.2. Обробка виноматеріалів
Тема 3.1. Дозрівання виноматеріалів і старіння вина
Тема 4.1. Розлив та транспортування оброблених виноматеріалів та вин
Тема 5.1. Технологія столових вин
Тема 5.2. Технологія міцних і десертних вин
Тема 5.3. Технологія ароматизованих вин
Тема 5.4. Технологія коньяку
Тема 5.5. Технологія вин насичених діоксином вуглецю
Тема 6.1. Види сировини, які використовуються в плодово-ягідному виробництві
Тема 6.2. Переробка сировини
Тема 6.3. Приготування виноматеріалів
Тема 6.4. Виробництво плодово-ягідних вин
Тема 6.5. Технологія плодово-ягідних вин різних типів
Тема 6.6. Виробництво виноградного соку і концентратів
Тема 6.7. Переробка відходів плодово-ягідного виробництва
Тема 7. Хвороби, вади та недоліки вин.
Тема 8. Органолептична оцінка якості вин і коньяків.
Тема 9.1. Економічна доцільність переробки відходів виноробства та їх характеристика
Тема 9.2. Переробка вичавок
Тема 9.3. Переробка осадів та коньячної барди
Практичні роботи
Практичне заняття № 1
Практичне заняття № 2
Практичне заняття № 3
Практичне заняття № 4
Практичне заняття № 5
Практичне заняття № 6
Практичне заняття № 7
Практичне заняття № 8
Практичне заняття № 9
Практичне заняття № 10
Практичне заняття № 11
Практичне заняття № 12
Практичне заняття № 13
Практичне заняття № 14
Практичне заняття № 15,16
Практичне заняття № 17,18
Практичне заняття № 19,20
Практичне заняття № 21, 22
Практичне заняття № 23,24
Практичне заняття № 25,26
Практичне заняття № 27
Практичне заняття № 28,29
Практичне заняття № 30
Практичне заняття № 31
Практичне заняття № 32
Практичне заняття № 33
Практичне заняття № 34
Практичне заняття № 35
Практичне заняття № 36,37
Практичне заняття № 38
Практичне заняття № 39
Практичне заняття № 40
Практичне заняття № 41
Практичне заняття № 42
Практичне заняття № 43
Практичне заняття № 44
Практичне заняття № 45,46
Практичне заняття № 47,48
Методичні рекомендації
Основи охорони праці
Лекції основи охорони праці
Самостійні роботи (Фінанси і кредит)
Самостійні роботи (Туристичне обслуговування)
Самостійні роботи (Галузеве машинобудування)
Самостійні роботи (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
Самостійні роботи (Бродильне виробництво і виноробство)
Самостійні роботи (Виробництво та переробка продукції рослинництва)
Головна
»
Фотоальбом
»
Екскурсія на Артемівський завод шампанських вин
» артемовск2
артемовск2
У реальному розмірі
1024x768
/ 224.2Kb
337
0
0.0
1
2
3
4
5
Додано 14.04.2017
golovankoxa
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити