Григор`єва Любов ВолодимирівнаПерсональний сайт
  • Головна сторінка
  • Інформація про коледж
  • Методичні рекомендації до курсового проекту
  • Фотоальбоми
  • Зворотній зв'язок
  • Технологія галузі
    • Лекції виноробство
      • Вступ
      • Тема 1.1. Класифікація виноградних вин
      • Тема 1.2. Виноробні підприємства
      • Тема 1.3. Використання діоксину сірки у виноробстві
      • Тема 1.4. Переробка винограду на сусло
      • Тема 1.5. Бродіння сусла та мезги
      • Тема 1.6. Підброджування і спиртування сусла та мезги .
      • Тема 1.7. Формування і зберігання виноматеріалів
      • Тема 2.1. Купажування вин
      • Тема 2.2. Обробка виноматеріалів
      • Тема 3.1. Дозрівання виноматеріалів і старіння вина
      • Тема 4.1. Розлив та транспортування оброблених виноматеріалів та вин
      • Тема 5.1. Технологія столових вин
      • Тема 5.2. Технологія міцних і десертних вин
      • Тема 5.3. Технологія ароматизованих вин
      • Тема 5.4. Технологія коньяку
      • Тема 5.5. Технологія вин насичених діоксином вуглецю
      • Тема 6.1. Види сировини, які використовуються в плодово-ягідному виробництві
      • Тема 6.2. Переробка сировини
      • Тема 6.3. Приготування виноматеріалів
      • Тема 6.4. Виробництво плодово-ягідних вин
      • Тема 6.5. Технологія плодово-ягідних вин різних типів
      • Тема 6.6. Виробництво виноградного соку і концентратів
      • Тема 6.7. Переробка відходів плодово-ягідного виробництва
      • Тема 7. Хвороби, вади та недоліки вин.
      • Тема 8. Органолептична оцінка якості вин і коньяків.
      • Тема 9.1. Економічна доцільність переробки відходів виноробства та їх характеристика
      • Тема 9.2. Переробка вичавок
      • Тема 9.3. Переробка осадів та коньячної барди
    • Практичні роботи
      • Практичне заняття № 1
      • Практичне заняття № 2
      • Практичне заняття № 3
      • Практичне заняття № 4
      • Практичне заняття № 5
      • Практичне заняття № 6
      • Практичне заняття № 7
      • Практичне заняття № 8
      • Практичне заняття № 9
      • Практичне заняття № 10
      • Практичне заняття № 11
      • Практичне заняття № 12
      • Практичне заняття № 13
      • Практичне заняття № 14
      • Практичне заняття № 15,16
      • Практичне заняття № 17,18
      • Практичне заняття № 19,20
      • Практичне заняття № 21, 22
      • Практичне заняття № 23,24
      • Практичне заняття № 25,26
      • Практичне заняття № 27
      • Практичне заняття № 28,29
      • Практичне заняття № 30
      • Практичне заняття № 31
      • Практичне заняття № 32
      • Практичне заняття № 33
      • Практичне заняття № 34
      • Практичне заняття № 35
      • Практичне заняття № 36,37
      • Практичне заняття № 38
      • Практичне заняття № 39
      • Практичне заняття № 40
      • Практичне заняття № 41
      • Практичне заняття № 42
      • Практичне заняття № 43
      • Практичне заняття № 44
      • Практичне заняття № 45,46
      • Практичне заняття № 47,48
    • Методичні рекомендації
  • Основи охорони праці
    • Лекції основи охорони праці
    • Самостійні роботи (Фінанси і кредит)
    • Самостійні роботи (Туристичне обслуговування)
    • Самостійні роботи (Галузеве машинобудування)
    • Самостійні роботи (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
    • Самостійні роботи (Бродильне виробництво і виноробство)
    • Самостійні роботи (Виробництво та переробка продукції рослинництва)

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Колрисні посилання
  • ВСП «Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету»
  • Міністерство освіти і науки України
  • Міністерство аграрної політики та продовольства України
  • Таврійський державний агротехнологічний університет
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2025.
    uCoz
    Реєстрація | Вхід