Григор`єва Любов ВолодимирівнаПерсональний сайт
  • Головна сторінка
  • Інформація про коледж
  • Методичні рекомендації до курсового проекту
  • Фотоальбоми
  • Зворотній зв'язок
  • Технологія галузі
    • Лекції виноробство
      • Вступ
      • Тема 1.1. Класифікація виноградних вин
      • Тема 1.2. Виноробні підприємства
      • Тема 1.3. Використання діоксину сірки у виноробстві
      • Тема 1.4. Переробка винограду на сусло
      • Тема 1.5. Бродіння сусла та мезги
      • Тема 1.6. Підброджування і спиртування сусла та мезги .
      • Тема 1.7. Формування і зберігання виноматеріалів
      • Тема 2.1. Купажування вин
      • Тема 2.2. Обробка виноматеріалів
      • Тема 3.1. Дозрівання виноматеріалів і старіння вина
      • Тема 4.1. Розлив та транспортування оброблених виноматеріалів та вин
      • Тема 5.1. Технологія столових вин
      • Тема 5.2. Технологія міцних і десертних вин
      • Тема 5.3. Технологія ароматизованих вин
      • Тема 5.4. Технологія коньяку
      • Тема 5.5. Технологія вин насичених діоксином вуглецю
      • Тема 6.1. Види сировини, які використовуються в плодово-ягідному виробництві
      • Тема 6.2. Переробка сировини
      • Тема 6.3. Приготування виноматеріалів
      • Тема 6.4. Виробництво плодово-ягідних вин
      • Тема 6.5. Технологія плодово-ягідних вин різних типів
      • Тема 6.6. Виробництво виноградного соку і концентратів
      • Тема 6.7. Переробка відходів плодово-ягідного виробництва
      • Тема 7. Хвороби, вади та недоліки вин.
      • Тема 8. Органолептична оцінка якості вин і коньяків.
      • Тема 9.1. Економічна доцільність переробки відходів виноробства та їх характеристика
      • Тема 9.2. Переробка вичавок
      • Тема 9.3. Переробка осадів та коньячної барди
    • Практичні роботи
      • Практичне заняття № 1
      • Практичне заняття № 2
      • Практичне заняття № 3
      • Практичне заняття № 4
      • Практичне заняття № 5
      • Практичне заняття № 6
      • Практичне заняття № 7
      • Практичне заняття № 8
      • Практичне заняття № 9
      • Практичне заняття № 10
      • Практичне заняття № 11
      • Практичне заняття № 12
      • Практичне заняття № 13
      • Практичне заняття № 14
      • Практичне заняття № 15,16
      • Практичне заняття № 17,18
      • Практичне заняття № 19,20
      • Практичне заняття № 21, 22
      • Практичне заняття № 23,24
      • Практичне заняття № 25,26
      • Практичне заняття № 27
      • Практичне заняття № 28,29
      • Практичне заняття № 30
      • Практичне заняття № 31
      • Практичне заняття № 32
      • Практичне заняття № 33
      • Практичне заняття № 34
      • Практичне заняття № 35
      • Практичне заняття № 36,37
      • Практичне заняття № 38
      • Практичне заняття № 39
      • Практичне заняття № 40
      • Практичне заняття № 41
      • Практичне заняття № 42
      • Практичне заняття № 43
      • Практичне заняття № 44
      • Практичне заняття № 45,46
      • Практичне заняття № 47,48
    • Методичні рекомендації
  • Основи охорони праці
    • Лекції основи охорони праці
    • Самостійні роботи (Фінанси і кредит)
    • Самостійні роботи (Туристичне обслуговування)
    • Самостійні роботи (Галузеве машинобудування)
    • Самостійні роботи (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
    • Самостійні роботи (Бродильне виробництво і виноробство)
    • Самостійні роботи (Виробництво та переробка продукції рослинництва)


Тема 1.2. Правові та організаційні основи охорони праці 

Тема 1.3. Державне управління охороною праці, державний нагляд і громадський контроль за охороною праці 

Тема 1.4. Організація охорони праці на підприємстві 

Тема 2.1. Основи фізіології та гігієни праці 

Тема 2.2. Повітря робочої зони 

Тема 2.3. Освітлення виробничих приміщень 

Тема 2.4. Вібрація 

Тема 2.5. Шум, ультразвук та інфразвук 

Тема 2.6. Електромагнітні поля та випромінювання радіочастотного діапазону 

Тема 2.7. Випромінювання оптичного діапазону 

Тема 2.8. Іонізуюче випромінювання

Тема 2.9. Санітарно-гігієнічні вимоги до планування і розміщення виробничих і допоміжних приміщень 

Тема 3.3. Основи пожежної профілактики на виробничих об’єктах 


 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Колрисні посилання
  • ВСП «Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету»
  • Міністерство освіти і науки України
  • Міністерство аграрної політики та продовольства України
  • Таврійський державний агротехнологічний університет
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2021.
    uCoz
    Реєстрація | Вхід